Дикий рык невиданного зверя. укр

Валюша Александрова
11.07.09
15:04
«А»:
Дикий рик небаченого звіра
Розриває тишу, тлін і спокій,
Бо з’явилась у людей зневіра,
Наче дивляться, але чи є в них око?

Бачать люди сон, а чи реальність?
Що є правда у житті цім, а що казка?
Нице є у сні, чи геніальне,
Чи слова пусті, просто відмазка.

Звіра вбити – начебто жорстоко,
Я призначений в житті саме для цього.
На це глянути з якого боку,
І зробити це – веління Бога.

Людям треба жить, а звіру вмерти,
Повернути правду, віру сили,
Зло вигнать далеко, або стерти,
На тім місті виростить трави-ковили…