Мая Беларусь

Сергей Гришин 4
Сталица Еуропы и наша радима,
блакитнае вока на увесь свет,
апошняя пройдзе мая тут хвилина,
даруеш ты шчасце, не ведаю бед.

Зранку, пад спевы птушак прачнуся,
гляну у акенца, якая краса,
Мая Беларусь, я табой ганаруся,
зауседы цябе шанаваць буду я!!!

А потым, як вечар тольки настане,
лихтарык асвециць тваю прыгажость,
зауседы кавалак зямли у кармане,
дзе б я ни быу, Беларусь са мной скрозь!!!