Колагынны борам дип кычкыра ходай

Фаниль Асфаров
Хаман уйныйсын язмыш белэн-малай.
Колагынны борам дип кычкыра ходай.
Колагымны борсанда тыннамыйм.
Бердэ колагыма салыпта карамыйм.

Язмышларнын килэчэге мина кирэкми.
Янымдагы хатын кызлар бер кимеми.
Шулай булгач,ни эшлэргэ мина шул.
Эллэ ходайга кычкырыймлэ кирэкми.

Эллэ коткарыр бу бэлэдэн Ходай.
Килэчэген синен кулында, малай.