Sоlо на Cаксофонi

Ингвар Олафсон
Соло на саксофоні - моє безсоння… Соло на саксофоні в осіннім осонні…

Соло на саксофоні... Густий сутінковий блюз димом таким пряним в кватирку мою лине. Лінії долі знову перехрестила осінь. Сіном і листям прілим запахло в чужій країні… Невже і мене ностальґія знайшла між краси і тиші?

Соло на саксофоні - таке солодке безсоння… Соло на саксофоні над фьордом нічним лунає. Хтось по доріжці світла хутко іде до мене. Мій дебаркадер радо стріне тебе, Мій Гостю. Знаю, що ти розділиш цю самоту зі мною...


©2007 - 2010 Інґвар Олафсон