А ворогам на зло таким я буду. М. М. Поплавському

Василий Никонюк -Партия Регионов
Роки  летять і їх не зупинить
Літа пройдуть і на порозі  старість
Ніщо так не о бідить як вона
І тільки пам'ять в молодість вертає

Старенький дуб  , коли  весна прийде
Бруньки розпустить ,знову із весною
І він в обіймах із весною розцвіта
Щоб  ми були на його завжди  схожі

Щоб  жили ми в душі завжди весна
І  старість не морозила нас з вами
А  серце і душа немов вулкан 
Щоб молодість у тілі була завжди

Старенький дуб  , коли  весна прийде
Бруньки розпустить ,знову із весною
І він в обіймах із весною розцвіта
Щоб  ми були на його завжди схожі

Говорять різне там про мене ,різне  все
Я вас люблю і вас любити буду
Я буду дарувати вам весну
Мої пісні хай дарять вам здоров’я