чертёнок

Таня Каменник
натягну свої роги
чи ти давно бачив
мене таку,яка я є?
одягну щось зручне
і майну на зустріч вітру
бо іноді в мені живе

мале бісеня
я така ж, я твоя
ти звик, я знаю, бо від щастя літаю
вибач, сьогодні я знов
мале бісеня

ти жартуєшь з мене тоді,
коли стирчать у мене роги,
коли я божевільна трохи
Давай забудемо про все
бо відчуваю, що я знов

твоє бісеня
я така ж, я твоя
ти звик, я знаю, бо від щастя літаю
вибач, сьогодні я знов
мале бісеня

я вмію бути янголом,
якщо хочеш
я можу стати білою та пухнастою,
якщо схочу
ти знаєш,що за для тебе
я перетворю пекло на небо

я така ж, я твоя
ти звик, я знаю, бо від щастя літаю
вибач, сьогодні я..
я така ж, я твоя
ти звик, я знаю, бо від щастя літаю
сьогодні я знов
мале бісеня