Янгол

Таня Каменник
Янголе мій, відкрий свої долоні
Янголе мій, побач, що я в полоні
сірості днів..
Ти відлетів, шукаючи світло,
і залишив мені своє пір'я
Янголе мій, ти не схотів
відкрити мені долоні свої

Тільки не кажи, що це я..
відштовхнула тебе
Ніколи не кажи, що це я
не розуміла тебе
я прошу, не кажи..
не кажи, що я винна у всьому,
бо це не я залишила тебе самого
це не  я бажала нам такого
і це не я зруйнувала наш світ
не кажи, що це я...

Скільки днів минуло від тоді..?
Янголе мій, відчуй, щоя в полоні
сірості днів..
Ти мені залишив проміжок світла
Там, де рани були, виросли квіти.

Янголе мій, дякую що прилітав
Янголе мій,я знаю, ти все знав..
Янголе мій, дякую, що покохав
Янголе мій, прошу пам'ятай..
що це не я...