Поклич

Олеся Пасечник
У вікна стоїш сумна
Мовчки дивишся на мене
У твоїх очах журба
Знов втікаєш ти від себе
Запитаю в чому річ      
І загляну тобі в очі
Ти, як завжди, промовчиш
Бо відповідать не хочеш.

ПРИСПІВ:
Сонце в небі, то є день
Місяць, зорі, то є ніч
Якщо любиш ти мене
То хоча б на мить поклич
Поцілую я тебе
Сльози серце відпускають
Розумієш ти мене,
Бо як люблять не лишають

Не дивись на мене так
Бо мені болить від того,
Що ти мариш в своїх снах
І живеш лише для нього
А його давно нема
Він пішов і не зостався
А в твоїй душі зима
Бо в коханні зізнавався

15.01.09