Творцям

Виктор Вам
Жінки, Жінки, майбутнього створіння.
Життя крізь вас проходить в покоління.
Ви є історії творці,
При тому Ви в житті бранці:
Вас нехтують, Вас зневажають
І в той же час вас всі бажають.
Бо в коханні є сенс життя.
Без кохання не буде майбуття.
Так повелось в усі віки й сторіччя,
Що матері плекали дітей вічно,
Щоб діти ті, зростаючи надалі,
Кров материнську чадам віддавали.
Отак існує з покоління в покоління
Народна мудрість: - Жінка то є нації творіння.