Коломийки

Виктор Вам
Заспівала Коломия
У холодному вагоні,
Наче літечко прийшло,
Кров шугнула в скроні.

Полилася пісня вільна
На шляху до дому,
Заспокоїла людей,
Вгамувала втому.

Лине пісня, лине славна
Через Україну
Дорогою далекою,
Аж на Коломию