Рада

Виктор Вам
Верховна рада загула,
Новий закончик прийняла:
Про народ, щоб краще дбати, -
Треба більшу Раду мати,

Бо та, власно, що унас,
Теревенить не весь час.
Мало бійок, протеріч
І спотворених облич.

Зачекайте. Час прийде,
Навіть дощик не впаде,
Як вже будемо читати:
"Всім народом в депутати!"

Позбігались притенденти
В депутати й призеденти.
В кожного пограма збита-
Білими нитками шита.

Гомонять майдан й сільрада-
Обирають депутата.
А наказ йому один:
-Не зазнайся сучий син.

Що ж ви братці депутати,
Недостиглі аристократи,
з Україною зробили?
Щоб вас громом всіх побило!

Як цим шляхом підем далі,
Редагуючи скрижалі,
То чекати треба гасло:
"Кому-небуть швидше в ясла!"

Щож чекати ліпшей долі
Для так чеканої Волі
Від так званих депутатів -
Дилетантів й бюрократів.