Ти бачив хрест?

Наталия Голомоза
Ти бачив хрест?

Ти бачив хрест? На нім цвяхами
Пробиті руки, кров тече.
В чоло впивається вінок шипами,
І спрага душить, біль пече.

То на горі, на тій Голгофі
Страждає, мучиться Христос.
Він неміч взяв гріховной плоті,
Щоб нам по іншому жилось.

Життя це нове, незбагненне,
Як джерело, ключом заб’є.
Воно є нове, бо спасенне,
І вже Христове, не твоє.

А щоб спасти сьогодні нас,
Він мав життя Своє віддати.
Прокиньсь, мій друже, лине час!
Ти маєш Бога теж шукати.

Бо прийде Він судити світ,
А ти не прийняв ще спасіння.
Ти бачив Хрест? Там кров 1 піт.
Там вибір:смерть чи воскресіння.

19-20.03.01