Витас - Опера 2. Vitas - Opera 2

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=YjO_VXHxsRw

Building is finished, but I am alone.
Doors slammed behind with a force.
Weather is rainy like always at fall.
And Time is running its course.

Thunder at night is replaced by a mist.
Even the sun now cools.
With long-term pain I’m on a tryst.
That is a set for new rules.

Home’s completed, but I am alone.
And Time is running its course.
Violins play in a highest pitched tone
Trying to solace a cause.

This is a fate. I cannot ever ask
Anything even a bit.
Only a wind - as if it had a task -
Mourns and will never quit.


Дом мой достроен,
Но я в нем один.
Хлопнула дверь за спиной
Ветер осенний стучится в окно
Плачет опять надо мной.
Ночью гроза,
А на утро туман.
Солнце остыло совсем.
Давние боли
Идут чередой.
Пусть собираются все.

Дом мой достроен,
Но я в нем один.
Хлопнула дверь за спиной.
Ветер осенний стучится в окно
Плачет опять надо мной.
Это судьба, а судьбу не могу
Я ни о чем просить.
Только я знаю, как после меня
Станут ветра голосить

P.S. I have nothing to do with the original text.