Чоловiк у червоному

Михайло Комаров
Дуже близько вже той час,
Коли чоловік в червоному.
Буде в кожному із нас.
Саме так, у кожному.

Старий рік пакує речі.
А новий свої несе.
Всі святкують це вночі.
І дарують подарунки.
Всі дарують, всім дарують.
Загортають у пакунки.
І гуляють, і радіють,
І сміються, і святкують.