Виб р

Игорь Голомозый Украина
Вибір

Вже давнім, давнім, давно
Бог тебе помітив.
Та що будеш ти Його
У Книзі відмітив.

Також дав тобі Бог волю,
Щоб ти сам міг вибирати –
Залишатися у Книзі,
Чи з «рогатим» поруч стати.

Ти подивишся і скажеш:
Так, вибір я маю.
З Вічного життя та смерті,
Життя вибираю.

Дуже рано, молодими
Зараз помирають,
Та не знаючи Ісуса
В вічності страждають.

Якщо ти шукаєш Бога –
З радістю допоможу.
Приходи до мене в гості,
Я дорогу покажу.

Хватить тобі вже блукати.
Як не хочеш вмерти ти –
Візьми Господа за руку.
Будеш разом з ним іти.
*******