Легк грош

Игорь Голомозый Украина
Легкі гроші

Друже, тобі не здається –
Ти плетешся не туди.
Як підеш на гульки біса –
Не минеш ти там біди.

Не ходи де чорт гуляє,
Гроші пропиває.
Останню копійку з тебе,
Й душу витягає.

Не ходи до автоматів
Легко гроші увірвати.
біс їх дасть тобі в приманку
щоб на крюк тебе впіймати.

Не сідай грати в рулетку,
Швидко вона крутиться.
За тлумачить тобі мозки,
І нога оступиться.

Профіранс, рулетка, покер –
Легкі гроші біс дає,
А в заміну по тихеньку
Твою душу дістає.

Якщо граєш у рулетку –
На кон душу ставиш.
Коли крутиш її – в очі
Смерті заглядаєш.
*******