Канар не надо даром

Сиреневые Мысли
                O
~~~хочу~я~очень~просто
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~жить~на~далеком~острове
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~что~б~вся~была~моя~семья~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~две~белых~кошечки~дочь~я,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~еше~три~пестреньких~кота,
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~вот~то~была~бы~красота
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~пусть~остров~не~канары
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~мне~их~не~надо~даром
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~