Сам на себе не над йся

Игорь Голомозый Украина
Сам на себе не надійся

Сам на себе не надійся,
Та дурниці не кажи.
Господу віддайся в руки,
Свою душу збережи.

Дай усе у руки Бога,
Він тебе благословить.
Усе, що з Богом ти задумав,
Те, Господь владнає вмить.

Віддавай у руки Божі
Всі дороги і путі.
Тобі буде на сторожі
Янгол Господа в житті.

Коли підеш ти в долину
Муки де й страждання є,
Там тобі на допомогу
Божа сила повстає.

Якщо ти задумав з Богом,
То по волі Його є.
Перш шукайте Царство Боже,
Бог в придаток все дає.

Все дає Він, ще й із збитком
Будеш мати у житті.
Будуть радощі і щастя,
Та й страждання у житті.

Вузький шлях, що йде до Бога,
З Господом проходиш.
У кінці того шляху,
Щастя й мир знаходиш.

Тож дурниці не кажи ти,
Марно лиш балакаєш.
Як за діло сам берешся,
То в штанці накакаєш.
*****