Кепськ справи

Игорь Голомозый Украина
Кепські справи

Коли ти бачиш що в тебе кепські справи.
Коли доходить діло до розправи,
І відвернувсь від тебе твій друзяка.
Непотребом ти став, як той собака.

Тоді ти тільки Бога став шукати.
Тоді ти став до Господа кричати.
Ти знав. Життя помилок не прощає.
Блаженний той, хто Богу довіряє.

Якщо Господь до тебе в дім приходить,
І там, побитого тебе життям знаходить.
Коли боротись, сили вже не маєш,
Тоді ти тільки Господа впускаєш.

І Бог Отець до тебе в хату входить,
Життя твоє владнає й не відходить.
Який ти є, такого тебе й любить.
Обійме ніжно сина й приголубить.

Життя твоє із Богом уладнається.
Будь обережним, кожен помиляється.
В достатку коли будеш, то дивись,
Від Бога ні на мить не відвернись.

Тож вибору у тебе вже не має,
Бо тільки Бог, один лиш Він прощає.
 На серці ти собі постав печать,
Яку тобі Господь дав благодать.

Та не чекай, аж доки прийде лихо.
Не утішай себе, що усе тихо.
Мерщій ти Богу двері відчиняй.
Своє життя у руки Господа віддай.
*****