Нектар

Инесса Завялова
Наповню келих та випью я за друзів,
Які мене спасли, які мене в біді зігріли.
Наповню келих за  життя, за мир, та щастя!
За рідний дім, та за майбутнє!

Медова чаша - медовий сік!
Ці бджоли у моєї бабусі у дворі літали,
Трудяги збирали нектар з усіх доріг села.
З кожної польової квітки.

Я пью цей келих за майбуття праведних
Та святих доріг.
Просте село, гул вітра в полі,
Та простота душі моя любов, моя журба.