Скрипка

Инесса Завялова
На вулиці зима, снігу намело.
Різдво... гасають  колядники.
Циган із скрипкою
Біля воріт стоїть...

Та проситься на скрипці грати.
Так тепло, затишно вдома.
Музика трохи постояв, зігрівся,
Та так протяжно, та чутливо грав.

Неначе з раю музика звучала.
Ту скрипку старого цигана донині
Памятаю. Чарівні звуки, чарівні
Муки - музики життя.

На вулиці мороз...
Випита чарка, друга...
Різдво... На вулиці зима, а скрипка
Доброго музики гра та гра...