Що в цих зорях?

Инесса Завялова
На небі зіроньки сіяють,
Малюють сяйвом,орнаменом сузірь.
Одні маленькі, а інші причудливі,
Близькі, далекі.

Хто в цих зорях? Що в цих зорях?
Може,наш далекий земний шлях?
Темне полотно мерехкотить і манить.
До зірок летіти, до зірок торкнутись,

Майже, хоче кожний з нас!
Загадкове та чарівне  небо
Мерехтить та кличе, кличе нас!
Гасне понад ранком,тихне та мовчить.

Зо світанковою просіддю зорі
Ховається далеко.
Птахом крилатим
Іноді зі щасливчикам тихенько гомонить.