Милування сни

Инесса Завялова
Насолоджуюсь тобою.
Насолоджуюсь росою.
На твоїх губах
Мягкий дотик:
Пелюстків ромашок,
Пелюстків солодких,
Білих маків.
Ніжний дотик-
Пахучих трав.
Пелюсточки рози,
Мандрагори
Та рододендрона.
Капелька кохання-
Сок берези,
Милування сни.