Ноти...

Инесса Завялова
Правда чи кривда все тут єдино.
Все заплуталось клубком одиноким.
Мотаєш, мотаєш, а нитки суцільні.
Краю не видно, краю немає.

Проклятим світом, проклятим раєм,
Проклятим адом - всі грозяться.
Шо всі збожеволіли, що всі хочуть?
Золота, грошей, достатку, богатства?

Човгають,ходять всі по дорозі єдиній.
Кривдять, сміються, багатіють, грішать,
Тішать, плачуть, мовчать...
Хто ми...- це Людство Крилатє?

Хто ми в палатях багатих, багряних?
Хто ми в жебрацтві - гіркі супостати?
Маються долі, мається людство...?
Ноти відчаю чуються в нинішньому часі.