Горять лампадки

Инесса Завялова
У соборі, в храмі горять лампадки.

Тихо так, протяжно... чути алилуя.

Подумок немає, немає бажання.

Кожного молитва зогріває серцем,


Богом, тишиною, добротою, чистотою раю,

Росою дивних снів…