Молюся

Инесса Завялова
Мирися зі мною, з вітром мирися,
Мирися з собою, мирися з недругом,
Мирися... та грайся життєвою грою!
Забудься... та смійся журбою.

Забудь всю знедолю, забудь
Чорні чари, прикинься святою,
А може будь ти собою, будь ти ким
Хочеш, тільки не плач ти так гірко.

Моя ти, голубко, моя ти дитино.
Щастя - то квітка, щастя - це казка.
Життя - це картинки, це фарби  Бога.
Молюся за тебе, за тебе, моя доню!