Дорога

Инесса Завялова
В темноті тривога.
В темноті дорога.
Може нам здається,
Що тремтить сердечко.
Може ми не звикли
До темної дороги.
Ніч така довга.
Ніч така коротка.
Стукають колеса.
Далека дорога.
Гомонять в вагоні.
На душі тривога...