З Рiздвом Христовим!

Ната Наталия
Добра і щастя я Вам зичу,
Із посмішками на обличчях,
Зустріли щоб свята чудові,
І завжди Ви були здорові.

Щоб негаразди оминали,
Палке кохання не згасало.
В душі хай буде знов і знов -
НАДІЯ, ВІРА і ЛЮБОВ!

З  Різдвом  Христовим!

Плэйкаст "З  Різдвом  Христовим!"