***

Инесса Завялова
Вітер біля віконця.
Тихо...
Чуєш...
Гудить...

А от затаївся...
Та мовчить...
Хочеться його спитати
Чого він просить...

А він... так вимучено,
Так протяжно дує.
Холодом
Грозить...

Осінь...
Літають листя
Вітер...
По двору свистить...