Моторошно...

Инесса Завялова
Він привид, а вона жива.
Він по тому боці світу,
А вона тут... самотня та одна.
Хто долю вирішив таку?

Моторошно... страшно...
Та реально так...
Всі друзі стали ворогами.
Всі дивляться в його казну...

В спадщину його протягують руки.
Чому такий сценарій днів...
Чому із друзів... всі в Іуди записались?
Чому не можна поломати такий макет буття?

Всі іменем його користувались,
А їй лишились спогади...
Біль нестерпний...
Покаяння та смиреннісь їй приносить час.