Малюю...

Инесса Завялова
Міражі... міражі... міражі вони такі солодкі.
Так прикро з ними розставатися.
В них солодко літати, в них можна солодко
Не закриваючи очей спати...

В них мов в колисочці качаєшся...
Мрії... мрії примарливі, примхливі, але слухняні.
Бо ними я керую, бо їх сама в собі малюю.
Оазиса не хочу, не хочу правду знати.

Люблю літати... 
У сизому віконці... видніється
Літнє сонце...
Воно навіює мені тебе... і сни...