Намарена...

Инесса Завялова
Твій погляд в далечінь
Мене бентежить...
Твої чаруть дні.
Тебе не знаю я,
Тебе не розумію.
Але люблю тебе.
До тебе тягнеться моя душа.
Ти іноді така чужа,
А іноді така ти рідна.
Дорога, та мила,
Моя ти люба, кохаю я тебе.
В коханні тобі я свідчусь.
Така далека ти...
Така намарена...
Придумана ти мною.
У снах тебе я бачив
В своїх юнацьких мріях. 
З тобою тільки 
Кохатися я хочу.
Не розтворися, марево моє.
Журбою по тобі
Моє сердечко мається...
Твій погляд в далечінь
Мене тихенько мучить...