Натхненно почала

Инесса Завялова
Зима сьогодні вранці
У віконця заглянула.
Білим снігом б'є по склу.
Засипає білизною.
Всї дороги,
Все навколо замела.
Та ще кличе
Нас з тобою за собою.
Зове своєю чистотою.
Білим снігом та
Морозцем 
Засипає все навколо.
Так натхненно почала.
Снігу-снігу намела.
Грудень тільки он
Проснувся, а зима
Його мотлошить,
А вона його тормошить.
Розбудила вранці нас,
Розбудила грудень вранці-
Всіх навколо розвеселила.
Снігом білим...
Зима старанно порошила.