Все навпаки

Михайло Комаров
Хмара  сяє  у  блакиті.
Дощик  нам  несе  тепло.
Сонце  зіпсує  ці  миті.
Стане  вогко  й  холодно.

В  шахах  чорні  починають.
Їсти  чіпси  -  це  корисно.
Зірки  на  землі  десь  сяють.
В  небі  -  ліхтарі.  Навмисно.

Клей  все  ріже  на  частини.
Ножиці  назад  єднають.
А  секунди  -  вже  години.
Люди  все-все  пам'ятають.