Дивак

Инесса Завялова
Малинове сонце манить мене.
Малинове сонце мене веселить.
Малиновим красить пороги.
Малиновим красить дороги.
Малиновим небом кричить.
Малиновим хоче бути завжди.
Малинові віконця.
Малинове сонце ховається за горизонт.
Вечір сьогодні добряк -
Малиновою краскою
Сонце вечірнє
Малює вечір - дивак.