Русалка

Инесса Завялова
На дерево... біля озера 
Русалка прилягла.
Хитається  на гіллях,
Сміється, вередує.

Сивому вітру
Щастя пророчить
А він не вірить
В таке щире зілля,

Бо то... не його доля.
Він з дерева русалку
Прогнати хоче...
Воює вітер з нею,

А озерна діва - пава
Тільки весело глузує...