Небо...

Инесса Завялова
Понад вечір ти прийшов.
Колихнувся вітер.
Ти мене голубив.
Ти мене кохав.
Ти мене своєю долею назвав.
Ти цілуєш ніжно.
Ти кохаєш мило.
Ми з тобою вічно.
Стоїмо де зорі.
Поцілуй мене, коханий,
Твоє серце - небо.
Моє - твої хмари.