Актору

Инесса Завялова
            
Низенько   кланяюсь  чудовому актору,
Яскравому  повнолiттю його  долi,
Яка зветься:  дивом,  подихом  театру,
Де  в  різноманітті  звучать  натхнення,

Де   гомiн   людський   затиха,
Де   актор Богдан Ступка   гра.  I   кожен   зна:
Сцена  ця  - його єдина розкішна мудра висота,
Його   єдиний  подих  дня!


                Славетному актору Б. Ступці.