Коломийка свадьбова

Инесса Завялова
   Курагови ся носили, люди Богу ся молили.
   Бись те  файно молодятка жили. 
   Бубни б'ют си, вибивают.
   Бись те молодятка  Бога,  та старшину честували.

   Бись те ся обоє солодко мали.
   Бись те файних дітинчаток родили.
   Курагови ся носили, люди Богу ся молили.
   Бись те були здорові, та довго  жили.


                Дань діалекту.