Цигарочка

Инесса Завялова
У неї в руцях цигарка.
Вона... така спокуслива та юна.
Для чого вона курить?
Для чого в барі п'є цей ром?

Вона така красива, вона така
Спокуслива...
Для чого вона курить?
Вона до себе манить
 
Розкованою суттю,
Вона не знає, що солодощі - то не дим.
Що тоненька цигарочка,
Смішить он того... та й  того.

Красиве дівчисько... неначе чортеня.