Коханко моя...

Инесса Завялова
Всі наші пристрасті в коханні.
Коханко моя, я тебе кохаю.
Кохаю... стільки - скільки можу я.
Коханко люба, я тебе не знаю.
У цьому щастя радості з тобою.
Всі мої пристрасті в коханні.
Коханко моя, я тебе не знаю.
Моє ти марево, мій небесний рай.