Край

Инесса Завялова
         
Мiй рідний край, моя ти Україно!
Славетна земля, славетна душа!
Пишаюся твоїми я,
Морями, ріками, полями.

Лісами де дуби високі.
Ялинами, які не  наче велич всіх Карпат
         Чарують нас і марять на вершини гір,
         Де  небо чистою прозорою красою

         Шепоче з вітром, з сонцем , ранковою
         Пробудженою зорею.
         Пишаюся просторами  твоїми я  країно!
         Горжуся 

         Славетними синами слова:
         Шевченком,  Тичиною, Франком.
         Вклоняюся до долу,  тобі, мій край!
         Моя ти славетна країно, моя ти Україно!
               
         Моя ти Матінка, мій ти вічній Храм.