Поле

Инесса Завялова
          
       
        Поле! Поле! Золотом вкривається,
        Колоссям  запашним!
        Поміж пшеницею аліють маки,
        А в небі,  в вирії далекім, гомінкі птахи.

        Простор  і  велич  в цьому  полі,
        Труда людського велич!