Цей клаптик землi

Богдана Синюк
Цей клаптик землі на карті планети
Такий він маленький, такий дорогий
Я тут народилась, тут хочу померти,
Тут дім, тут сім’я, берег річки крутий

Тут все зрозуміло. З малого дитинства
Звучать колискові на мові моїй.
Тут вишні цвітуть, тут зима біло - чиста
Тут простір для злету, для думки, для мрій