Нiчия

Михайло Комаров
Перемога вже близько.
Останні хвилини
Розтяглися у часі -
Тепер вже години.

Сухарики з'їли
І пиво вже випили.
Вже і встали і сіли.
І чіпси насипали.

Зараз буде кінець.
До туалету вже черга.
Раптом крик. Все капець.
Нічия.