Зоряний шлях нам знов пройти

Вика Максименко
Зоряний шлях нам знов пройти,
І знов угледіти кохання
В златих словах,
В чудовій лірі,
І помолитися за тих,
Хто гріх трима в своїй душі,
Хто з нами більше не дружив.
І тільки добрії слова
Здаються музою для тих,
Хто щастя добреє познав,
І поглядом красивим щось сказав.