Покохала

Евгения Зайцева Кириченко
Сумно біль мене 
Кохаю так палко тебе.
Питаю я у луни 
Чи знає вона чи ні
Ти бачиш з неба все 
Скажи чи біль мине?
Коли прийде весна
Щастя принесе й тепла.

Покохала,покохала,
Що тепер робити?
Заспівала, я співала 
Пісеньку про літо.
Хай та пісня лине до небес
Буде журавлиною 
Птахом з неба крилами надіі.

Сумно день і ніч 
Збагнути не можу 
У чому річ
Коли прийде весна
Щастя принесе й тепла.

Покохала, покохала
Що тепер робити?
Заспівала, я співала 
Пісеньку про літо.
Хай та пісня лине до небес
Буде журавлиною 
Птахом з неба крилами надіі.