Коли зима постелю стелить

Богдана Синюк
Коли зима постелю стелить,
Щоб відпочити в цім краю.
Ми свят чекаємо веселих
На Новий Рік та на Кутю

Тоді збереться вся родина
За довгим затишним столом
Колядка ніжна старовинна
Звучати буде  за вікном

Сніжинки білі, наче квіти
На сизих соснах розцвітуть
Щоб там не було, треба жити
Ще стільки справ, які нас ждуть.