адренал н

Таня Каменник
ти мій адреналін у крові
чому ти відштовхнув мене?
ти як адреналін в крові
зводиш з розуму мене
невже ти знаєш
 щось таке знаєш
чого не знаю я?!

по судинам між клітин ти дістаєш до мозку
наповняеш моє тіло невимовним криком
чи ти відчуваєш моє серде в твоїх руках
я відчуваю як воно тобою зтирається в прах
ти зводиш усе до нуля, ламаєш, збудоване мною
я кричу на твоїх руках, ти не чуєш, стискаєш долоні...

бо ти лише адреналін в крові
тепер я знаю хто ти є
ти мій адреналін в крові
зводиш з розуму мене
невже ти знаєш
невже ти щось таки знаєш
чого не знаю я?!

я чекала кілька тижнів доки пройде це
я щодня ходила босоніж по лезу
я відчуваю своє серце в твоїх руках
і те що воно щомиті відчуває страх
ти зводиш усе до нуля, забуваєш створене нами
я кримчу на твоїх руках, ти не бачиш цього роками...

ти мій адреналін у крові
чому ти відштовхнув мене?
ти наче адреналін в крові
зводиш з розуму мене
невже ти не знаєш
що ти адреналін
чому ти не дивишся в очі мені?!
я прошу, підніми лице
та подивися в очі мої....
підніми лице
давай поставемо крапку над "і"