Хтось скаже

Михайло Комаров
Крапля...

Хтось скаже: крапля собі й крапля.
Хтось інший: крапля означає волого.
А третій скаже: кран тече.
Четвертий голову почеше.
Але знайдеться сімдесят перший,
Котрий промовить щось таке:
Крапля - це надзвичайно прекрасно,
це частинка Землі, що існує лише мить.
Але встигає приміряти всі можливі форми.

Це все гарні відповіді. Бо вони
Урізноманітнюють світ і він стає цікавішим.
Тільки уявіть, що всі б сказали, як сімдесят перший.